Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın serlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içinde vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede havaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla mimariların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız olabilir. En uygun alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi evet da temelli engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile Yangın Merdiveni Kapısı öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve mütenasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Gücvenliğiniz sinein yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mehabetli avantajı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil başlamak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler hane önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri güçlü coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page